Menu

Creaties op maat

Voor al het kleine of grote geluk en verdriet kunnen bloemen meer zeggen daar waar woorden tekortschieten. Je kan bij mij terecht voor allerlei creaties met verse of gedroogde bloemen.

Ik werk vanuit mijn huiselijke sfeer in het groene Ranst. In onze garage en tuinhuis leef ik me uit om de beste resultaten voor jullie te bekomen! Al mijn creaties zijn op maat, dit wil zeggen dat ik volledig rekening houd met eigen wensen en persoonlijke voorkeuren.

Heb je ergens online een foto gezien van een krans, bloemstuk, flowerhoop... die je wel graag in huis zou willen hangen of cadeau doen? Of heb je binnenkort een verjaardagsfeest, huwelijk, ...

Geef me een seintje en ik ga in samenspraak met jou aan de slag!

Ik laat jullie dag graag mee floreren!

 

Alle creaties zijn steeds op bestelling!